Kapsalon 2gether Katwijk

Kapsalon & Schoonheidssalon 2gether is in 2000 opgericht door Esther Leuven en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kapsalon en schoonheidssalon waar je heerlijk kunt ontspannen en waar de sfeer ongedwongen is.

  • Professioneel

  • Service gericht

  • Vriendelijk

  • Up-to-date vakkennis

De gezellige stylisten Angela en Karina werken al jarenlang met veel plezier met Esther samen en vinden het vooral belangrijk dat jij als klant met een gezonde, frisse en tevreden blik de deur uit gaat. Bij Kapsalon & Schoonheidssalon 2gether in Katwijk kun je je haar laten knippen, verven en volledig verzorgen en daarnaast

kun je een heerlijke schoonheidsbehandeling krijgen in de salon waar je in volledige privacy kunt ontspannen. Door met regelmaat cursussen te volgen van onder ander Redken en Alcina, blijven zowel Esther Leuven, Angela Heemskerk en Karina Walsh op de hoogte van de laatste technieken en trends met betrekking tot jouw haar en huid.

Niets is te gek bij Kapsalon & Schoonheidssalon 2gether en je bent verzekerd van goed advies. Daarnaast kun jij je heerlijk laten verwennen in de schoonheidssalon waar je heerlijk tot rust kunt komen.

De Stylisten

Karina Walsh is haarstylist bij Kapsalon 2gether in Katwijk

Karina Walsh

Haarstylist

Karina is in 2016 bij 2gether komen werken. Zij is met haar jarenlange ervaring als kapster een geweldige aanvulling binnen het team. Zij is sinds 1988 werkzaam met Redken en kan je van de beste adviezen voorzien. Een kapster in hart en nieren die persoonlijke aandacht en tijd voor de klant heel belangrijk vind. Dus ben je toe aan een geweldige coupe die bij je past en wil het je het juiste verzorgings en styling advies, maak dan direct een afspraak bij Karina.

Karina is werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.

Esther Leuven is eigenaar en haarstylist bij Kapsalon 2gether in Katwijk

Esther Leuven

Haarstylist / Schoonheidsspecialist / Eigenaar

Esther is oprichter, eigenaar, kapper, kleurspecialist en schoonheidsspecialiste van Kapsalon & Schoonheidssalon 2gether. Ze houdt van een goede sfeer in haar salon en probeert dat samen met haar medewerkers Maaike en Karina ook zo te brengen. Esther vind het vooral belangrijk dat jij helemaal wordt verwend in de salon. Ook geeft ze jou een heerlijke, ontspannende schoonheidsbehandeling in de salon.

Esther is werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Angela Heemskerk, Haarstylist bij Kapsalon 2gether in Katwijk

Angela Heemskerk

Haarstylist / Schoonheidsspecialist

Niets is te gek bij Angela. Angela heeft een ijzersterk geheugen en is er voor het beste advies. Wil je een keer echt iets anders dan is een advies van Angela wat jij nodig hebt! Door mooie technieken voor haar kleuring als kleurspecialist in knippen volgens de laatste trends kun je bij haar de meest gewaagde kapsels krijgen. Daarnaast is Angela ook schoonheidsspecialist waar ze haar klanten blij maakt met prachtige wenkbrauwen en heerlijke behandelingen.

Angela is werkzaam op dinsdag en donderdag.