Ga heerlijk ontspannen bij Schoonheidssalon 2gether en laat jouw huid verzorgen, vitaliseren en verwennen. Er zijn diverse behandelingen waaruit je kunt kiezen en zo geniet je van alle aandacht en tijd voor jou. Laat je verwennen door de schoonheidsspecialist en geniet direct van rust en ontspanning.

Op advies van de Schoonheidsspecialiste

Aan de hand van jouw wensen en het advies van de schoonheidsspecialist wordt jouw huid volledig verzorgd. Bij Schoonheidssalon 2gether kun je terecht voor diverse behandelingen en er wordt uitsluitend gewerkt met Alcina producten.

Afspraak maken

Een schoonheidsbehandeling kan alleen op afspraak. Zo neemt de schoonheidsspecialist de tijd voor jou en kun je volledig ontspannen tijdens een fijne behandeling en genieten van persoonlijke aandacht. Klik hieronder op de knop AFSPRAAK MAKEN om een afspraak te maken. Bellen kan ook: 071 401 57 10.

AFSPRAAK MAKEN

Topproducten

Bij Schoonheidssalon 2gether wordt gewerkt met verzorgings-, en make-up producten van topkwaliteit. Met het huidverzorgings-, en make-up merk Alcina uit Duitsland heb je voor ieder huidtype een geschikt product wat door de schoonheidsspecialist wordt gebruikt en waar je thuis de verzorging mee kan voortzetten voor een nog beter en mooier resultaat.

Alcina kwaliteit

In Schoonheidssalon 2gether wordt gewerkt met de professionele producten van Alcina, een Duits merk met huidvriendelijke producten die in samenwerking met dermatologen is ontwikkeld. Alcina heeft diverse lijnen in huidverzorging en voor iedere huid een geschikt product.

Up-to-date

Om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en ontspannen wordt door de medewerkers van Schoonheidssalon 2gether regelmatig een cursus gevolgd. Zo worden de laatste trends en technieken altijd toegepast tijdens een behandeling in de Schoonheidssalon.

De mogelijkheden

  • Verzorging van de huid, het gezicht en/of het lichaam

  • Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

  • Aanbrengen van make-up

  • Ontharen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht

  • Fijne, ontspannende behandelingen

Reacties

Esther knipt mij al jaren, dat zegt al genoeg! Ik ben erg tevreden, vakkundig en het is altijd gezellig.
Michael de Groot, Amsterdam
Vandaag voor het eerst bij Salon2gether geweest en ik ben heel erg tevreden echt super goed geknipt en aardig geholpen door Maaike. Ik kom zeker terug !
Anette van Tongeren, Katwijk
Net terug van Esther, super blij met Esther, de beste kapsel die ik ook heb gehad! Zeker waard om terug te komen!
Bedankt!
Annoniem, geen