Redken Color extend

BLONDAGE

Shampoo & Conditioner

Redken Color Extend Blondage voor een helder en cool effect, zonder gele tonen. Houd je blonde haar in de beste conditie met een puur violette pigment in versterkende conditioner en shampoo die deel uitmaken van de nieuwste Color Extend-kleurverzorging van Redken. Dit versterkende systeem zal ervoor zorgen dat je blonde haren helderder en gezonder blijven.

Redken Color extend

MAGNETICS

Shampoo & Conditioner

De Redken Color Extend Magnetics Shampoo biedt herstel aan geverfd haar. De shampoo zorgt voor reiniging en verzorging van gekleurd haar. Dankzij het Charge Attract Complex worden Amino-Ionen aangetrokken tot het haar en vormen deze een beschermende laag om het haar heen. De aminozuren vullen het haar tevens aan.

Redken Color extend

GRAYDIANT

Shampoo & Conditioner

Ultraviolet, kleurcorrigerend pigment neutraliseert en vermindert kopertonen van de blonde haren en gaat gele ondertonen tegen voor een zichtbaar frisser, blonde kleur. Zichtbaar resultaat na slechts één keer wassen. Gebruik in combinatie met Color Extend Blondage Conditioner voor optimaal resultaat.

Redken is een gevestigde en zeer geliefde naam in de haarverzorgingswereld. Dit Amerikaanse merk is onderdeel van de L’Oreal Professional groep en is opgericht door kapper/scheikundige Jheri Redding en actrice/model Paula Kent. Vandaar de naam Red-Ken!

Salon 2gether in Katwijk. Actie geldig tot en met 30 maart 2019. Zolang de voorraad strekt. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Wijzigingen voorbehouden.