Mooi haar begint bij goede verzorging en bij Kapsalon 2gether, ze geven je persoonlijk advies over jouw haar aan de hand van jouw wensen. Door een ruime vakkennis en het gebruik van topproducten creëert 2gether een geweldig eindresultaat. Naast dat je jouw haar het beste gunt staat gezelligheid, aandacht en professionaliteit bovenaan. Je wordt tot in de puntjes verwend als je bij 2gether bent.

Up-To-Date

Door regelmatig cursussen te volgen van onder andere Redken en Alcina blijven de medewerkers op de hoogte van de laatste trend en technieken en passen deze toe in de salon. Zo wordt jouw haar altijd volgens de laatste technieken behandeld voor een gezonde en trendy look.

De Salon - Kapsalon 2gether in Katwijk

Maak een afspraak

Wanneer jij heerlijk wilt ontspannen en jouw haar geknipt, geverfd, opgestoken en verzorgd moet worden, dan is het wenselijk een afspraak te maken. De stylisten staan voor je klaar en nemen de tijd voor je. Klik op de knop AFSPRAAK MAKEN.

AFSPRAAK MAKEN

Top producten

Bij Kapsalon 2gether staat kwaliteit voorop en daarom wordt er gewerkt met de Amerikaanse merken Redken en Pureology en het Duitse merk Alcina. Deze haar- en verzorgingsproducten zijn pure producten van hoogstaande kwaliteit die er voor zorgen dat jouw haar gezond wordt en gezond blijft.

Redken Salon

Kapsalon 2gether is een Premium Ambassador Salon. De stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends vanuit New York en gaan met regelmaat naar diverse cursussen om bij te blijven in de laatste technieken en trends. Redken beveelt 2gether aan voor een goed persoonlijk advies en een fijne behandeling.

Color Certified

Doordat de medewerkers van Kapsalon 2gether deelnemen aan de Redken Color Certification is de kapsalon in Katwijk Certified Haircolorist, oftewel kleurspecialist. Je profiteert als klant van uitzonderlijke service door uitgebreid inzicht in haarkleuringsprincipes, het plaatsen van folies en het corrigeren van kleur.

Waarom knippen bij Kapsalon 2gether?

  • Persoonlijke aandacht van één van de drie haar en beautystylisten;

  • Enkel verzorging met professionele topproducten van onder andere Redken, Pureology en Alcina;

  • Gezelligheid, lekkere koffie of thee, aandacht en professionaliteit;

  • Zo gewenst altijd een vaste, betrokken haarstylist;

  • Je gaat met een ontspannen gevoel en een nieuwe look de deur uit.

Reacties

Esther knipt mij al jaren, dat zegt al genoeg! Ik ben erg tevreden, vakkundig en het is altijd gezellig.
Michael de Groot, Amsterdam
Vandaag voor het eerst bij Salon2gether geweest en ik ben heel erg tevreden echt super goed geknipt en aardig geholpen door Maaike. Ik kom zeker terug !
Anette van Tongeren, Katwijk
Net terug van Esther, super blij met Esther, het beste kapsel dat ik ook heb gehad! Zeker waard om terug te komen!
Bedankt!
Annoniem, geen