De ALCINA Glamm Make-Up. Met o.a. 2 kleuren kajal liners die urenlang perfect zitten! Waterbestendig en een zachte formule. Creëer hiermee verleidelijke Smokey Eyes! De eye shadow met glansfinish effect blijft lekker lang zitten. De eyebrow pencil zorgt voor volle en natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Deze is veegvast en waterbestendig!

Beetje Extra Glamour voor de komende feestdagen

Geef de feestdagen iets extra’s met glitter make-up. Je kan variëren van heel subtiel tot chic en glamoureus. De Alcina “Glamm It Up” make-up producten zijn echt een must have voor de decemberdagen. Kom ze testen in de Salon!

Oogschaduw

995
  • In 3 kleuren
  • met glansfinish effect en blijft lekker lang zitten

Potlood

1095
  • In 2 kleuren
  • Waterbestendig en een zachte formule.

Wenkbrauw styler

1195
  • In 2 kleuren
  • Veegvast en waterbestendig. Handig voor in je tas!

Over Alcina

Het merk Alcina® biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar & huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. De kennis en kunde van Alcina is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

Salon 2gether in Katwijk. Actie geldig tot en met 31 december 2019. Zolang de voorraad strekt. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Wijzigingen voorbehouden.