Eindejaarsactie! Bij aankoop van een shampoo en conditioner van Redken ontvangt u een treatment naar keuze gratis!

Salon 2gether in Katwijk. Actie geldig tot en met 31 december 2019. Zolang de voorraad strekt. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Wijzigingen voorbehouden.
eindejaarsactie van Redken bij 2gether in Katwijk

Redken Color extend

BLONDAGE

Shampoo & Conditioner

Redken Color Extend Blondage voor een helder en cool effect, zonder gele tonen. Houd je blonde haar in de beste conditie met een puur violette pigment in versterkende conditioner en shampoo die deel uitmaken van de nieuwste Color Extend-kleurverzorging van Redken. Dit versterkende systeem zal ervoor zorgen dat je blonde haren helderder en gezonder blijven.

Heeft u vragen over welke producten voor u het best zijn bel dan gerust of kom langs wij adviseren u graag.

eindejaarsactie van Redken bij 2gether in Katwijk

Redken Color extend

MAGNETICS

Shampoo, Conditioner & Megamask

De Redken Color Extend Magnetics Shampoo biedt herstel aan geverfd haar. De shampoo zorgt voor reiniging en verzorging van gekleurd haar. Dankzij het Charge Attract Complex worden Amino-Ionen aangetrokken tot het haar en vormen deze een beschermende laag om het haar heen. De aminozuren vullen het haar tevens aan.

eindejaarsactie van Redken bij 2gether in Katwijk

Redken Extreme

EXTREME

Shampoo, Conditioner & Anti Snap

Herstelt en versterkt het haar. Het haar ziet er gezonder uit en is beter handelbaar. Een wetenschappelijke doorbraak! Het 3D Repair Complex zorgt voor langdurige versterking en conditioning van het haar, waardoor het gezonder en beter handelbaar is. De speciale formule heeft een drievoudige werking.

Redken

Redken is een gevestigde en zeer geliefde naam in de haarverzorgingswereld. Dit Amerikaanse merk is onderdeel van de L’Oreal Professional groep en is opgericht door kapper/scheikundige Jheri Redding en actrice/model Paula Kent. Vandaar de naam Red-Ken!