4 uitgekiende producten voor lichaam, gezicht en haar.

Uit onderzoek blijkt dat mannen steeds meer tijd doorbrengen in de badkamer, gemiddeld een ½ uur. Voldeed vroeger koud water en zeep, tegenwoordig is de man veeleisender. Naast het bekende geurtje is er ook ruimte voor een verzorgende crème en wordt aandacht besteed aan het haar. Want een verzorgd uiterlijk wordt geassocieerd met succes. Mannen zijn al jaren bewuster bezig met hun uiterlijk en de verwachting is dat het komende jaren verder zal toenemen. Daarom introduceert Alcina Cosmetic 4 nieuwe mannenproducten exclusief in de kap- en beautysalon.

De man

Sowieso is de mannenhuid dikker dan de vrouwenhuid en dus is een eigen aanpak wenselijk als het gaat om verzorging, daarnaast is de huid veelal, onder invloed van het mannelijk hormoon, ook iets vetter. En niet te vergeten de dagelijkse scheerbeurt die haar sporen achterlaat. Om de huid weer een gezonde uitstraling te geven, is een goede gezichtscrème onontbeerlijk. Belangrijke ingrediënten als allantoïne, panthenol en aquarich zijn verwerkt in de active face power en body & hair shampoo. Zij zorgen voor de juiste verzorging, hydratatie en een verfrissend uiterlijk. Het active face power is een gezichtscrème die de huid verrijkt en uitstekend verzorgt na een scheerbeurt, maar ook als verzorging rond de ogen te gebruiken. De 2-in-1 shampoo is niet alleen handig, maar ook verrijkt met genoemde werkzame stoffen voor een rijk huidgevoel en glanzend haar.

Om het haar in het juiste model te brengen zijn 2 haarverzorgingsproducten toegevoegd, een ultimate gel en een matt wax. De gel zorgt met zijn sterke “hold” voor de meer expressieve kapsels. Terwijl de matt wax meer styling mogelijkheden biedt vanwege de flexibele “hold”. Voor iedere man wat wils.

De verpakkingslijn is opvallend, modern en eigentijds. Met een compacte lijn biedt Alcina de man wat hij nodig heeft.

Alcina For Men is bij Salon2gether verkrijgbaar.